pondělí 18. července 2016

Month in pictures #1


Založit si blog těsně před začátkem zkouškového, kdy jsem musela odevzdávat milion seminárek,  asi nebyl nejlepší nápad. Uznávám :D. Představovala jsem si, že budu na blog přidávat články pravidelně, ale nějak mi to nevyšlo. A tak další přidávám až teď. Snad se během prázdnin polepším a články budou častěji. Dneska jsem si pro vás připravila směsici fotek toho, co se mi za těch pár týdnů nahromadilo. A řekla bych, že se toho událo poměrně dost! 

Na začátku června jsme s taťkou vyrazili na (skoro tradiční) cyklovýlet naší rodiny. Taťka jezdí pravidelně, já byla zatím dvakrát. A pokaždé v milované Itálii, která mi od mojí první návštěvy přirostla k srdci. Miluji tu italskou přírodu, města, jídlo, povahu lidí...zkrátka všechno!






Jako milovnice snídaní nesměla chybět "oslava" konce zkouškového v podobě obrovského brunche. Jednou s kamarádkou a podruhé se ségrou :D. Pokud jste z Brna (nebo někdy do Brna zavítáte), určitě navštivte bistro Fresh Fanatic, které jsem si hned po první návštěvě zamilovala. Byla jsem tam už několikrát a už teď se hrozně těším na září, až se tam s kamarádkou podíváme znovu!




Na začátku července jsme s přítelem na pár dní odjeli do Německa, kde nám sice počasí příliš nevyšlo, ale i tak to bylo vážně super! Navštívili jsme muzeum, přístav v Hamburku a také Hard Rock Café, kde vám udělají každý hamburger z nabídky v bezlepkové variantě. 


Kromě Německa jsme se stihli párkrát otočit taky na chatě:).



Pokud chcete tip na super výlet a budete přes léto v Brně, určitě navštivte brněnskou hvězdárnu :). My byli s přítelem na promítání a prošli si spodní část hvězdárny, kde jsou ukázaná různá souhvězdí a bylo to vážně zajímavé. 

Na závěr mám pro vás skvělý tip na pelíšky, různé hračky, vodítka a jiné pomůcky pro vaše čtyřnohé miláčky. Náš Punťa dostal od úžasné paní Ireny z Iridog pelíšek a válí se v něm pořád. Je ručně šitý, měkkoučký a věřím, že každý pejsek (stejně jako ten náš) by si ho zamiloval. Určitě se koukněte na jejich stránky, v jejich nabídce si určitě něco vyberete:).


Jak si užíváte prázdniny vy? :) 

1 komentář:

  1. Veľmi podarené fotky, po tom jedle som ostala normálne hladná znova:D:)
    www.thenoela.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥.