pondělí 30. října 2017

Toulky kavárnami #1 - Fresh Fanatic


Protože jsem člověk, co miluje kavárny a taky objevování nových míst, rozhodla jsem se vám čas od času (snad pravidelně) dávat tipy na kavárny, cukrárny, bistra nebo třeba restaurace. Vůbec nejčastěji se tu budou objevovat ty brněnské, ale pokud narazím na nějaké pěkné místo i jinde, vezmu vás ráda s sebou.

Dnes bych vám ráda představila moje asi nejoblíbenější bistro v Brně – Fresh Fanatic. Narazily jsme na něj s kamarádkou úplně náhodou a od té doby se sem opravdu rády vracíme. Fresh Fanatic Bistro se nachází na Kounicově 39, takže sem v pohodě dojdete pěšky z České (úplného centra města) nebo třeba z Konečného náměstí.


Ve Fresh Fanatic jsem si nejvíce oblíbila snídaňová menu, která se pohybují asi kolem 150 Kč. Momentálně mají v nabídce čtyři varianty – s lívanečky a ovocem, dvě varianty s tousty (jeden s cheddarem a druhý se šunkou) a s řeckým jogurtem a müsli. Já si nejvíc oblíbila variantu toust + cheddar  + rukola + rajčátka... (té se snad nic nevyrovná). 

Kromě toho dostanete ve snídaňovém balíčku carrot cinnamon bread, dvě bagetky, domácí lučinu a müsli s jogurtem. Můžete si vybrat taky kávu (latte, cappucino atd.) nebo čaj (já vyzkoušela čerstvý mátový a byl super), džus (nejradši mám mrkový) a dostanete také vodu. Dřív měli v balíčku ještě mističku ovoce, ta ale v nabídce momentálně není (škoda).



Při mé první návštěvě v bistru jsem ochutnala také piadinu s kokosem a čokoládou, ta mě ale tolik neoslovila a příště bych si spíš vybrala něco jiného. Se snídaněmi se mi ale do noty trefili stoprocentně. V každém ročním období mají navíc připravené sezónní speciality (na podzim jsou v nabídce třeba dýňová jídla), v létě zase mají moc dobré limonády – doporučuji vyzkoušet!



Velmi pěkný a stylový je také interiér bistra (to ostatně můžete posoudit sami) a věřím, že si ho zamilujete (stejně jako my).  



Tip na závěr: Pokud se do Fresh Fanatic rozhodnete na snídani vyrazit, hlavně před tím nejezte (haha). Je to opravdu velká porce a my jsme vždycky nacpané na celý den dopředu :D. Snídaně ve Fresh Fanatic podávají každý všední den od 7.30 do 10.30 a v sobotu od 10.30 do 12 hodin.

Byli jste už ve Fresh Fanatic Bistro? 
Jaké je vaše oblíbené bistro nebo kavárna? 

10 komentářů:

  1. To je taková škoda, že je to pro mě daleko, ale jestli tam někdy pojedu, tak se tam určitě zastavím. Ten koncept, to místo a to jídlo, tak to vypadá báječně. Hned bych brala něco takové u nás ve městě. To bych tam pak byla každý den :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to naozaj fantasticky, jedlo, priestor a celková atmosféra :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. Tak po tomto článku som teda poriadne vyhladla!:D menu spolu s intreriérom vyzerá naozaj fantasticky a celé bistro pôsobí veľmi príjemne:)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že nebydlím v Brně! Vypadá to fakt skvěle :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou nádherné prostory a jídlo vypadá taky krásně ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno jídlo vypadá nádherně, prostory jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Milujem to servírovanie v kaviarňach, jedlo vyzerá neskutočne dobre. :)

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Brno celkově navštěvuji jen z povinností, takže neuškodí jednou zavítat na podobné místa, toto vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já Brno miluji. I když to mám do Brna cca tři hodiny cesty autem, moc ráda tam jezdím. Brno je úžasné! :-) Ta kavárnička vypadá uchvatně a myslím, že při další návštěvě Brna se tam určitě podívám.. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. O fresh fanatic jsem už slyšela, takže pokud jej i ty doporučuješ, asi se tam vážně podívám! :) Připadá mi, že v Brně už není moc míst, které bych mohla poznat, tak je asi na čase se vypravit i sem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥.