středa 28. února 2018

Zimní oblíbenci


Zima je moje absolutně nejméně oblíbené roční období. Sníh by mi stačil na Vánoce, na Silvestra, potom týden na hory a bruslení a mohlo by přijít zase jaro. Teplo mi chybí hlavně teď, když je venku mínus deset, a já každý den s nadějí kontroluju předpovědi počasí a doufám, že už bude konečně teplo! Jsem prostě letní typ a léto miluju. I tak se ale snažím najít něco pozitivního na každém ročním období, a proto bych vám dnes chtěla ukázat produkty, které jsem si oblíbila právě v zimě. 

Tělový sprej / Avon

Míváte to taky tak, že si zamilujete jeden produkt tak, že si ho koupíte víckrát, ale pokaždé třeba v jiné verzi? Já to mám přesně takto s tímto tělovým sprejem od Avonu, který tahám všude s sebou. Dalo by se říct, že ho používám opravdu každý den po celý rok s tím, že na každé roční období mám jinou vůni. Už jsem vyzkoušela ten s mangem, orchidejí a borůvkou (ten miluju hlavně na jaře a v létě) a kokosem a karambolou (ten je vážně osvěžující, takže taky skvělý na léto). A všechny můžu rozhodně doporučit.


S blížící se zimou jsem hledala vůni, která by se právě k tomuto období hodila. A našla jsem! Nakonec to vyhrál tělový sprej s mandlí a konvalinkou, který má vážně úplně dokonalou vůni a prostě mi k té zimě (ale třeba i k podzimu) skvěle pasuje. Vždycky, když ho použiju, vybaví se mi takové to hygge - svíčky, praskající oheň v krbu, huňatá deka, horká čokoláda a objetí....prostě takový ten pocit štěstí. 

Pokud jste tyto spreje nezkoušeli, mají je v Avonu vážně za pár korun a určitě s nimi neuděláte chybu. Já ho používám na ty dny, kdy zrovna nemám náladu na klasickou vůni, ale chci prostě jen něco lehčího. Nosím ho třeba do školy, do práce nebo jen tak na doma. Tyto spreje jsem si vážně zamilovala, takže se určitě objeví v nějakých oblíbencích znovu. 

Christina Aquilera 

Pamatujete si, když jsem vám v minulých podzimních oblíbencích psala, že já a (See by) Chloé k sobě prostě patříme? Jo, patřily jsme, dokud nezmizela ze světa jen tak, bez rozloučení (ach jo). Nemůžu ji totiž nikde sehnat, jednoduše se prostě vypařila. Takže pokud někdo víte, kde by byla k dostání, dejte mi prosím vědět. 

Zatím skvělou náhradnicí je ale tato voňavka od Christiny Aquilery, která je podle mě pro zimní období jako stvořená. Je sice trošku výraznější a svůdnější, takže na jaře/v létě ji asi tolik používat nebudu, ale v tomto období jsem si ji opravdu zamilovala. 


Levandulový krém na ruce / Cien

Ačkoliv mám mastnější pleť, mám hlavně na podzim a v zimě problémy s permanentně suchýma a popraskanýma rukama, a právě proto musím mít neustále po ruce krém. Tento malý krém z Lidlu (už mám několikáté balení) s sebou nosím vlastně pořád, protože se snadno vejde do každé kabelky. Nevydrží sice extra dlouho, ale to mi v těchto mrazech nevydrží žádný krém. Má ale nádhernou levandulovou vůni, která mi připomíná jaro (už, aby tu bylo, že)? 


Pore Refiner / Bioderma

Kosmetiku od Biodermy používám už několik let, protože jsem s ní vážně spokojená. Nevíte, jaké mi dalo úsilí najít nějaké produkty na pleť, které by mi vážně vyhovovaly. Vyzkoušela jsem toho totiž opravdu hodně. A to zvlášť v období, kdy jsem pleť neměla zrovna ukázkovou. Proto jsem byla moc ráda, když jsem se poprvé rozhoupala k větší investici a koupila si právě výrobky od Biodermy. Dnes bych vám chtěla doporučit tento Pore Refiner, který používám každý den (někdy i dvakrát denně). Ráda ho používám třeba pod make-up a večer zase na zklidnění pleti, je totiž pak krásně vyhlazená.  


Řasenka na obočí / Essence

Posledním produktem, který vám v tomto článku ukážu, je řasenka na obočí od Essence. Koupila jsem si ji před několika týdny, protože jsem na ni četla už hodně kladných recenzí. A výsledek? Rozhodně toho nelituji! Tento barevný gel totiž obsahuje malá vlákýnka, která vyplní mezery v obočí a zajistí, že ho budete mít plné a upravené. 



Co používáte momentálně rádi vy? 

5 komentářů:

  1. Telové spreje používam veľmi rada, tento mám doma aj ja, ale vôňa mi veľmi nesadla. Ja som tiež rozmýšľala nad týmto Essence gélom na obočie, ale kvôli cene som si zobrala jeden od Trend It Up, ktorý je naozaj skvelý a som s ním veľmi spokojná :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi dlho som používala riasenku na obočie od essence, bola som s ňou veľmi spokojná, ale teraz som sa presunula na značku Alverde a táto mi vyhovuje o niečo viac ;) Veľmi pekne spracovaný článok

    OdpovědětVymazat
  3. Ty spreje od Avonu používám hrozně ráda. Už jsem jich taky měla několik a pravidelně je používám. Jsou fakt super a navíc stojí pár korun :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. tie telové spreje mám rada na leto, a čo sa týka toho krémiku na ruky z Lidla, ten mám tiež rada :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna mám doma svůj první tělový sprej, super věc, když se třeba ve škole potřebuju převonět... Ale na obočí teda používám jenom tužku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥.